nl fr  


Vakmanschap en traditie in kinderautomaten

Met blitha-vereycken haalt u alleszins een ervaren partner voor uw kinderautomaten in huis.

Blitha werd kort na de tweede wereldoorlog opgericht door Baron du Roy de Blicquy. die de markt veroverde en charmeerde met zijn authentieke houten schommelpaarden. Hugo Vereycken startte in 1961 onder eigen naam met de exploitatie van kiddie rides en warenautomaten en bouwde zijn bedrijf op korte tijd uit tot een succesvolle en dynamische onderneming.

Ondanks hun onderlinge concurrentie was er een erg goede verstandhouding tussen beide bedrijven, wat omstreeks 1980 resulteerde in een strategische fusie onder de naam blitha-vereycken, met Hugo Vereycken als zaakvoerder.

Na zijn studies vervoegde Jan Vereycken in 1994 zijn vader in het bedrijf en leerde er alle knepen van het vak, om uiteindelijk in 2003 het roer definitief over te nemen en zodoende de continuïteit van de onderneming te verzekeren.

Vandaag combineert blitha-vereycken haar traditie en gedegen vakkennis met hedendaagse dynamiek en souplesse: een modern familiebedrijf waar u als klant gewaardeerd wordt en kan rekenen op een ongeëvenaarde service.

Blitha-Vereycken: de grootste exploitant van kinderautomaten in België en Luxemburg
 
        vragen? stuur ons een e-mail
Wettelijke vermeldingen - Privacy Policy - Bedrijfsgegevens