nl fr  


Veelgestelde vragen (faq)

Is er een brochure of catalogus beschikbaar?
Jawel, u kan onze bedrijfsfolder met een algemene voorstelling van onze producten en diensten downloaden op de pagina 'brochure' . Omdat wij een erg groot gamma toestellen hebben vindt u daarin echter slechts een greep uit de beschikbare modellen. Wij komen graag bij u langs voor meer informatie en met een uitgebreid overzicht van onze toestellen.

Welke investering moet ik doen?
U hoeft geen enkele investering te doen. Wij zorgen volledig kostenloos voor de plaatsing, het onderhoud én de schoonmaak van onze toestellen. Daar bovenop delen we de inkomsten van het toestel met u via een transparante formule.

Hoeveel zal zo'n kinderautomaat bij mij opbrengen?
Dat is erg moeilijk te voorspellen. Wat we wél weten is dat een goede locatie van doorslaggevend belang is: hoe drukker en hoe meer voorbijgangers, des te meer het toestel u zal opbrengen. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste toestel en de meest aangewezen locatie in uw zaak.

Waarom zou ik voor Blitha-Vereycken kiezen?
Omdat wij u de unieke combinatie aanbieden van superieure kinderautomaten én een ongeëvenaarde en kostenloze dienstverlening. Met méér dan een halve eeuw ervaring zijn dat beslist geen loze woorden: we weten precies waar we mee bezig zijn en hoe we u als klant het best kunnen ondersteunen.

Blitha-Vereycken: de grootste exploitant van kinderautomaten in België en Luxemburg
 
        vragen? stuur ons een e-mail
Wettelijke vermeldingen - Privacy Policy - Bedrijfsgegevens