nl fr  


National Tokens, een prachtige collectie souvenirmunten

Bij het National Tokens project draait alles om souvenirmunten, welke verkocht worden via speciaal daarvoor ontwikkelde automaten. Door onze ervaring, ons stevig uitgebouwde distributie- en servicenetwerk én onze uitstekende reputatie waren wij de aangewezen partner voor de uitbouw van dit prestigieuze project in zowel België, Luxemburg en Duitsland.

Belgian Heritage, een exclusieve collectie souvenirmunten.Onder de noemer 'Belgian Heritage', 'Luxembourg Heritage' en 'Deutsche Münzkollektion' exploiteren wij in deze landen een netwerk van penningautomaten op tal van vooraanstaande toeristische trekpleisters. Uitgebreide informatie over alle locaties waar wij in het kader van het National Tokens project aanwezig zijn vindt u op de website www.nationaltokens.com.

Bent u eigenaar of uitbater van een locatie die in aanmerking komt om opgenomen te worden in deze exclusieve penningcollectie? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te plannen voor de realisatie van uw eigen penning.

Ook in dit project verwachten wij geen enkele investering van uw zijde, en daar bovenop ontvangt u een aantrekkelijke commissie op het omzetcijfer.

Blitha-Vereycken: de grootste exploitant van kinderautomaten in België en Luxemburg
 
        vragen? stuur ons een e-mail
Wettelijke vermeldingen - Privacy Policy - Bedrijfsgegevens