nl fr  


Zorgeloos rendement vanaf het eerste moment

Onze kinderautomaten zorgen in uw zaak niet alleen voor een leuke animatie en een sympathieke service voor uw klanten. Zij leveren u bovendien een mooie extra omzet op, zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Wij vragen namelijk geen enkele investering van uw zijde, en de inkomsten van onze automaten delen wij met u via een eenvoudige en transparante formule. Het enige wat we van u vragen is de benodigde ruimte om ons toestel te plaatsen en een wandcontactdoos voor de stroomvoorziening.

Daarvoor hoeft u het echt niet te laten, want een kiddie ride neemt nauwelijks meer plaats in beslag dan een winkelkarretje en het stroomverbruik is nauwelijks van betekenis. Een warenautomaat past zelfs in het kleinste hoekje en heeft helemaal geen stroomvoorziening nodig.

Het rendement van onze toestellen hangt af van de gekozen locatie: hoe drukker de locatie en hoe meer voorbijgangers, hoe meer onze kinderautomaten u zullen opleveren. Zo simpel is het.

Onze kinderautomaten zijn er voor uw kleinste klanten. Het bedrag per transactie is bijgevolg laag, maar op jaarbasis betekent dat voor u al snel een méér dan behoorlijke bonus. Werken met blitha-vereycken, dat is zorgeloze winst vanaf het eerste moment.

Blitha-Vereycken: de grootste exploitant van kinderautomaten in België en Luxemburg
 
        vragen? stuur ons een e-mail
Wettelijke vermeldingen - Privacy Policy - Bedrijfsgegevens