nl fr  


Onze service: de sleutel tot optimaal rendement

Een kinderautomaat aankopen en plaatsen kan zowat iedereen; diezelfde automaat rendabel én in topconditie houden is al héél wat anders. Wij leggen de lat voor onszelf zéér hoog wanneer het op service aankomt.

In samenspraak met u bekijken we wélke automaten het meest aangewezen zijn voor uw locatie, om optimale opbrengsten te generen. U kan rekenen op onze know-how om u daarbij vakkundig te adviseren.

Alvorens een kiddy ride, vendingautomaat of carrousel bij u te plaatsen kijken wij het toestel nauwkeurig na en zorgen wij ervoor dat het voldoet aan de hoogste eisen inzake kwaliteit en veiligheid. Eénmaal in bedrijf wordt elke toestel met regelmaat bij u ter plaatse grondig onderhouden en schoongemaakt door onze ervaren medewerkers.

Vanuit onze vestiging te Wilrijk bij Antwerpen hebben wij bovendien een prima uitvalsbasis naar alle uithoeken van België en Luxemburg. Indien een toestel dus onverhoopt toch een defect zou vertonen kan u rekenen op een snelle interventie binnen de 48 uur.

Deze doorgedreven dienstverlening is voor u volledig kostenloos en vormt zonder enige twijfel de sleutel tot optimaal en continu rendement zonder kopzorgen.

Blitha-Vereycken: de grootste exploitant van kinderautomaten in België en Luxemburg
 
        vragen? stuur ons een e-mail
Wettelijke vermeldingen - Privacy Policy - Bedrijfsgegevens