nl fr  


Warenautomaten naar ieders smaak en keuze

Handelsruimte is zeer duur; te duur om onbenut te laten. Nochtans schuilt succes soms in een klein hoekje. Vendingautomaten maken de verloren hoekjes in uw zaak tegelijk aantrekkelijk én winstgevend.

We hebben voor u een zeer ruim assortiment degelijke warenautomaten met de meest diverse producten in petto: de traditionele bubble-gums, grijpkranen met snoep en capsules met speelgoed. U vindt bij ons uiteraard ook de meest trendy licentie-producten zoals Bandai en Tomy.

Als trendsetter in de markt bieden wij u daarnaast interessante nieuwkomers, zoals de erg succesvolle automaten met kleurige halfedelstenen of de schitterende munten met horoscooptekens. Kortom, voor elke smaak en leeftijd hebben we wel een geschikte vendingautomaat beschikbaar.

Regelmatige aanvulling en wisseling van producten staan daarbij garant voor een blijvende interesse van uw klanten. Onze aantrekkelijke warenautomaten zorgen op die manier voor een continu rendement en voor een extra bron van inkomsten waar u hoegenaamd geen omkijken naar heeft.

Blitha-Vereycken: de grootste exploitant van kinderautomaten in België en Luxemburg
 
        vragen? stuur ons een e-mail
Wettelijke vermeldingen - Privacy Policy - Bedrijfsgegevens