Fun on rails

Kindergeluk op Grote Schaal!

In de wereld van grote commerciële locaties zoals shopping centers schitteren onze “Baby Train” en “Baby Bus” als absolute sterren. Met hun opvallende prestaties en indrukwekkende afmetingen zijn deze kinderattracties de perfecte keuze om groots plezier te bieden aan jonge bezoekers.

Met hun buitengewone aantrekkingskracht behoren zij tot de absolute top van ons assortiment. Deze attracties zijn niet alleen een traktatie voor de ogen, maar ook een garantie voor indrukwekkende omzetcijfers.

Een Wild West Avontuur met de Baby Train

Aan boord van de “Baby Train” wanen de kids zich in het Wilde Westen! Dit fantastische thema neemt kinderen mee op een avontuurlijke reis met spanning en plezier. Een geweldige beleving die garant staat voor een mooi fotomoment in elk winkelcentrum.

Londen in het Klein met de Baby Bus

Met de “Baby Bus” worden kinderen meegenomen naar het hart van Londen! Het Urban London thema laat hen de charme van deze wereldstad ervaren. Het is een attractie die niet alleen kinderen, maar ook ouders zal betoveren.

Maatwerk voor een Perfecte Pasvorm

Het ontwerp van het platform en de balustrade rondom het spoor kan volledig worden aangepast aan de kleuren en stijl van de omgeving. Hierdoor kunnen onze “Baby Train” en “Baby Bus” naadloos opgaan in de sfeer van uw locatie, wat de algehele beleving voor bezoekers versterkt.

 

Maak vandaag nog een afspraak!

Samen met u verkennen we graag de mogelijkheden voor uw zaak.