Souvenirmunten

Een Wereld van Tijdloze Herinneringen

Als licentiehouder voor België, Luxemburg en Duitsland in het National Tokens project, stonden wij in 2001 mee aan de wieg van dit fantastische verhaal van schitterende souvenirmunten.

Het National Tokens-project heeft zich geleidelijk uitgebreid tot de grootste internationale collectie souvenirmunten op deze planeet. De collectie omvat nu al meer dan 1000 munten in meer dan 40 landen.

Elk Muntstuk heeft een Verhaal

Elke souvenirmunt vertelt een verhaal, een reflectie van de rijke en soms tumultueuze geschiedenis van een land. Denk aan kastelen en kathedralen, monumenten, militair of industrieel erfgoed. Maar ook recentere bezienswaardigheden kunnen de geest en dynamiek van een land weergeven; musea, natuurreservaten, dierentuinen en recreatieparken, …

Onze souvenirmunten zijn niet enkel gegeerd door de bezoekers van talloze toeristische trekpleisters en bezienswaardigheden, maar ook door een steeds groeiende groep toegewijde verzamelaars.

Een Uniek Ontwerp voor een Unieke Locatie

Onze souvenirmunten worden vakkundig vervaardigd in hoogwaardige goud- en zilverkleurige legeringen. In samenspraak met u creëren we een uniek ontwerp dat de essentie en de uitstraling van uw locatie zo nauwkeurig mogelijk weergeeft.

De keerzijde van de souvenirmunten is doorgaans gelijk voor alle penningen in een land. Onder de noemers “Belgian Heritage”, “Luxembourg Heritage” en “Deutsche Münzkollektion” geven zij aan dat de munten deel uitmaken van de verzameling van dat land.

Aandachtstrekker op Elke Locatie

Op de meeste locaties worden onze souvenirmunten verkocht via compacte en aantrekkelijke muntautomaten, die we in eigen huis hebben ontwikkeld en gebouwd. Deze robuuste en betrouwbare machines kunnen volledig worden aangepast in kleur en design om perfect bij uw locatie te passen. Het verlichte frontpaneel en het display waarin de munten worden getoond, trekken ongetwijfeld de aandacht van uw bezoekers.

Altijd een Oplossing die Bij U Past

Mocht de plaatsing van een muntautomaat om welke reden dan ook moeilijk of uitdagend zijn, dan bieden wij als alternatief een plexiglas toonbankdisplay voor uw shop. Hiermee kunnen uw bezoekers de souvenirmunten bewonderen en aanschaffen zonder de behoefte aan een automaat. Het is een flexibele oplossing die zich aanpast aan de mogelijkheden ter plaatse. 

Maak vandaag nog een afspraak!

Samen met u verkennen we graag de mogelijkheden voor uw zaak.