Kiddie-rides

Kinderplezier Gegarandeerd!

Creëer onvergetelijke herinneringen voor uw kleinste klanten en hun ouders met onze opwindende kiddie-rides. Onze aantrekkelijke toestellen brengen meer leven in uw zaak en zorgen voor extra beleving en mooie fotomomenten.

De Grootste Selectie van Kiddie-Rides in België en Luxemburg!

Als toonaangevende marktleider bieden wij u zonder twijfel het grootste en meest gevarieerde gamma kiddie-rides op de Belgische en Luxemburgse markt. Een auto, bus, boot, brandweerwagen, vliegtuig, helikopter of moto,…we hebben het allemaal voor u in huis.

Kiddie-Rides: Plezier voor Kinderen, Winst voor U!

Onze kiddie-rides zijn niet alleen leuk voor uw kleinste klanten, maar ook winstgevend voor u. Voor de ruimte hoeft u het echt niet te laten, want een kiddie-ride neemt nauwelijks meer plaats in beslag dan een winkelkarretje. Bovendien zorgt zo’n toestel op die beperkte ruimte voor een interessante extra bron van inkomsten.

Uw Succes, Onze Expertise!

Wij hebben de ervaring en expertise om u de beste kiddie-rides en service te bieden. Veiligheid en kwaliteit staan voorop! Onze kiddie-rides voldoen aan de strengste normen inzake  kwaliteit en veiligheid. Vertrouw op onze eigen technische dienst om ervoor te zorgen dat uw attracties altijd in topconditie zijn.

Een greep uit ons gamma

Exclusieve serie "Jules Verne"

jules verne

Maak vandaag nog een afspraak!

Samen met u verkennen we graag de mogelijkheden voor uw zaak.