Souvenirbiljetten

Een Wereld van Tijdloze Herinneringen

Als exclusieve licentiehouder voor de “Euro Banknote Memory” souvenirbiljetten voor België bieden wij u met trots dit prachtige product aan. Deze biljetten zijn sinds de lancering in 2015 uitgegroeid tot een wereldwijd succesverhaal en behoren tot de meest verkochte souvenirs in Europa. 

Sluit u aan bij ons in dit buitengewone avontuur van onvergetelijke souvenirs en laat uw bezoekers kennismaken met de unieke charme van de “Euro Banknote Memory” souvenirbiljetten.

 

Elk Souvenirbiljet heeft een Verhaal

Elk souvenirbiljet vertelt een verhaal, een reflectie van de rijke en soms tumultueuze geschiedenis van een land. Denk aan kastelen en kathedralen, monumenten, militair of industrieel erfgoed. Maar ook recentere bezienswaardigheden kunnen de geest en dynamiek van een land weergeven; musea, natuurreservaten, dierentuinen en recreatieparken, …

Onze souvenirbiljetten zijn niet enkel gegeerd door de bezoekers van talloze toeristische trekpleisters en bezienswaardigheden, maar ook door een steeds groeiende groep toegewijde verzamelaars.

Waar Kunst en Technologie elkaar vinden

De “Euro Banknote Memory” souvenirbiljetten zijn een perfecte combinatie van kunst en technologie. Zij worden gedrukt met alle kenmerken die typerend zijn voor bankbiljetten, waaronder een combinatie van offset- en diepdruk, watermerk, een veiligheidsdraad, transvision, microtekst, een hologram, fluorescerende onzichtbare inkt, fijne gravure en een uniek serienummer. 

Aandachtstrekker op Elke Locatie

Op de meeste locaties worden onze souvenirbiljetten verkocht via compacte en aantrekkelijke biljettenautomaten. Deze robuuste en betrouwbare machines kunnen volledig worden aangepast in kleur en design om perfect bij uw locatie te passen. Het verlichte frontpaneel en het display waarin het biljet wordt getoond, trekken ongetwijfeld de aandacht van uw bezoekers.

Altijd een Oplossing die Bij U Past

Mocht de plaatsing van een biljettenautomaat om welke reden dan ook moeilijk of uitdagend zijn, dan bieden wij als alternatief een plexiglas toonbankdisplay voor uw shop. Hiermee kunnen uw bezoekers de souvenirbiljetten bewonderen en aanschaffen zonder de behoefte aan een automaat. Het is een flexibele oplossing die zich aanpast aan de mogelijkheden ter plaatse. 

Maak vandaag nog een afspraak!

Samen met u verkennen we graag de mogelijkheden voor uw zaak.